In onze webwinkel vindt u een groot assortiment onderdelen en benodigdheden voor alle luchtgekoelde Volkswagen (VW) oldtimer voertuigen. Ons complete assortiment bevat zo'n 9000 artikelen van alle bekende merken. Wij betrekken deze onderdelen van Scara-B, officieel importeur van klassieke luchtgekoelde VW parts van kwaliteit tegen een scherpe prijs! Van de meeste onderdelen treft u een foto aan.    (Zie verder onder foto's/tekeningen)
  
Webwinkel:
In onze webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment onderdelen voor uw klassieke oldtimer luchtgekoelde volkswagen. VW Kever, VW T1, T2, T3 bus, Karmann Ghia, Trike, Buggy etc.
(Voor de onderdelen voor VW T3 welke als niet voorradig vermeld staan kunt u altijd navraag doen. Deze kunnen wij wel voor u bestellen.)
 
Levering en leveringstijden:
Levering geschiedt altijd rechtstreeks vanuit het magazijn van onze leverancier en zonder tegenbericht binnen 10 dagen na ontvangst van betaling. 

Prijzen:
Alle vermelde prijzen zijn altijd onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen door onze leverancier. Wij merken op dat de prijzen dagelijks kunnen wijzigen. Wilt u zekerheid vul dan even het contactformulier in voor u besteld.
 

Rechten omtrent informatie website:
Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.

Foto's/tekeningen:
Aangezien de onderdelen zonder vooroverleg door de producent kunnen worden gewijzigd kan het zijn dat de getoonde foto's en of tekeningen afwijken van de geleverde onderdelen. Wij zijn niet aansprakelijk voor afwijkingen t.o.v. de getoonde foto's en tekeningen.
 
Plaatwerk, ruiten en velgen:
Regelmatig moeten wij klanten teleurstellen bij bestelling van plaatwerk of voorruiten. Divers plaatwerk, met name spatborden en vloerplaten, evenals voorruiten hebben in het verleden bij verzending schade opgelopen. Het is o.m. daarom dat wij u vragen bij interesse van te voren contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan overleg hebben over eventuele mogelijkheden van vervoer, aangezien niet alle onderhavige onderdelen via de koerier kunnen worden verstuurd. En de daarbij behorende extra verzendkosten en risico's.
Ook voor velgen adviseren wij u vooraf contact met ons op te nemen in verband met mogelijkheden van levering, levertijden en (extra) verzendkosten.
Voor onderdelen voor de VW variant welke niet standaard op de website voorkomen kunt u altijd een aanvraag bij ons doen.
 
Betalingsmogelijkheden:
U kunt uw betaling doen via iDEAL of door middel van een vooruitbetaling op onze bankrekening IBAN nr. NL26INGB0004699493 t.n.v. Luchtgekoeldewebwinkel (BIC: INGBNL2A)   
 
Retourneren:
Retourneren van onderdelen is binnen 14 dagen slechts mogelijk na overleg en in originele verpakking. Zonder verpakking kunnen wij geen retouren of ruil aannemen. De kosten van verzending in verband met retour of ruil zijn voor uw eigen rekening.
Geen retouren zijn toegestaan voor de volgende onderdelen:
- boeken,
- speciaal voor u bestelde onderdelen,
- elektronische onderdelen en motorlagers in geopende verpakking,
- onderdelen die gemonteerd zijn geweest of beschadigd,
- beschadigde c.q. behandelde plaatwerkdelen.      
 
Verzendkosten: 
De standaard verzendkosten in Nederland bedragen € 11.95, voor Belgie € 22,75. Voor verzending naar de Waddeneilanden gelden extra kosten i.v.m. overtocht met de boot. Kostenopgaaf graag van te voren aanvragen.
Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de onderdelen (denk aan plaatwerk, velgen) kan het zijn dat wij extra verzendkosten in rekening moeten brengen. In dat geval nemen wij van te voren contact met u op.       
 
Garantietermijn:
De garantietermijn is afhankelijk van de fabrikant. Elke garantieclaim zal eerst aan de fabrikant worden voorgelegd. Alleen bij toestemming van de fabrikant zal tot creditering worden overgegaan. Geen garantie wordt verleend op onderdelen waarvan een hogere kwaliteit leverbaar is, elektronische onderdelen en/of onderdelen bedoeld voor tuning, racing en off-road-gebruik.
De eventuele retourzendingskosten zijn voor uw eigen rekening.      
 
Voorraad:
I.v.m. dagelijkse wijzigingen van onze hoofdleverancier is het ons niet mogelijk onze voorraden volledig up to date te houden. Onze vermelde voorraden zijn daarom steeds onder voorbehoud. Wilt u zekerheid, informeert u dan even voordat u uw bestelling doet, via ons contactformulier.
 
Reclames:
Afwijkingen in kwaliteit, afmetingen, kleuren, finish en dergelijke die technisch niet te voorkomen zijn of die volgens usance algemeen worden toegelaten, kunnen geen grond opleveren voor reclame. Reclame zal ook alleen gehonoreerd worden door de Luchtgekoelde Webwinkel indien zij in staat is gesteld de goederen in originele staat en in originele verpakking te controleren. Alleen goederen die in opdracht van de Luchtgekoelde Webwinkel zijn geretourneerd en waarvan bovendien de reclame door de Luchtgekoelde Webwinkel akkoord is bevonden, worden door de Luchtgekoelde Webwinkel geaccepteerd. De terugzending is voor rekening en risico van de wederpartij.
 

Copyright © 2023

Privacy Policy

Design & realisatie Worldwebdesign